Enzo Margi este un brand creat și fabricat în România, din pasiune pentru pantofi, care își propune să livreze experiențe inedite.

Garantiile Noastre

Povestea noastră abia acum începe

Enzo Margi înseamnă curajul de a ieși din tipar și nu oricum, ci cu sofisticare și deschidere.

Noi am făcut A Bold Step când am decis să ne ducem pasiunea pentru realizarea pantofilor la un alt nivel: de la parteneri de încredere în producția de încălțăminte pentru nume consacrate la creatorii propriului brand.

Călătoria noastră abia acum începe. Îndrăznim în fiecare zi mai mult, pentru că ne dorim ca modelele noastre de încălțăminte să te inspire și pe tine să ieși din tipar și să te simți în largul tău cu fiecare pas făcut.

Enzo pentru că... am învățat de la cei mai buni

Timp de mai bine de 10 ani am colaborat cu branduri de renume, care dau trendurile în lumea modei, precum: Prada, Giuseppe Zanotti sau Alexander McQueen.

Suntem recunoscători că am avut oportunitatea de a învăța de la cei mai pricepuți meșteri secretele pantofilor de calitate: de la materialele folosite, la atenția acordată realizării fiecărui model de încălțăminte și până la felul în care vrem ca tu să te simți când porți pantofii Enzo Margi.

Margi pentru că… ducem mai departe tradiția familiei

Totul a început în familie. În familia Mărginean, mai precis. Primii care au învățat meșteșugul realizării pantofilor au fost Dan și Elena. Și tot ei au avut curajul de a transforma meseria în pasiune când au decis să deschidă propriul atelier de producție a încălțămintei în sistem lohn.

Astăzi pasiunea pentru pantofi și experiența familiei sunt duse mai departe de Andrei și Andra, care au îndrăznit și mai mult prin crearea brandului Enzo Margi.

Bineînțeles că nimic din ce am realizat până acum nu ar fi posibil fără o echipă unită și profesionistă.

Fiecare model Enzo Margi poartă semnătura designerilor cu care colaborăm și suntem constant în căutare de perspective fresh.

Ideile îndrăznețe sunt apoi executate cu grijă în atelierul nostru din inima Transilvaniei, îmbinând munca manuală cu beneficiile tehnologizării. Nu mai puțin de 60 de tehnicieni se ocupă manual de cele mai mici detalii. Însă nu am putea să-ți livrăm cât mai repede cu putință modelele preferate de încălțăminte fără ajutorul celor peste 50 de utilaje specializate care ne fac munca mai ușoară și mai productivă, prin tehnologia de ultimă oră.

Echipa noastră este întregită de cei ale căror vorbe sau mesaje te ajută să faci alegeri inspirate sau pur și simplu îți răspund la orice întrebare.

Totul ca să-ți oferim o experiență premium

Pantofii Enzo Margi sunt realizați 100% din piele, interior și exterior. Iar când vine vorba de materiale, nu facem rabat de la calitate. Așa că folosim numai piele naturală prelucrată în tăbăcăriile din Italia.

Dincolo de grija pentru materiale și execuție, ne dorim ca fiecare interacțiune pe care o ai cu noi să fie pe deplin pozitivă. Punem preț pe o comunicare deschisă și transparentă și ne interesează care sunt așteptările și dorințele tale. Așa că dacă ai orice să ne comunici așteptăm un semn de la tine.

Vrem să-ți fim alături în orice moment, pentru că A Bold Step nu se face oricum, ci doar cu încălțămintea Enzo Margi!